Uw winkelwagen is leeg

"Dankzij Sarah ben ik vol enthousiasme en zelfvertrouwen een zakelijke fotoshoot ingestapt! "

Op een zakelijk portret wil je er op je best uit zien. Dit is immers je visitekaartje naar je klanten en collega's. Denk bijvoorbeeld aan je foto op een website, LinkedIn, visitekaartje en brochure. Goede zakelijke visagie is hiervoor noodzakelijk. Het camoufleren van mindere punten en juist het accentueren van de sterkte punten. Daarnaast moeten glimplekken te allen tijde worden voorkomen. Ik verzorg naast de make-up ook de hairstyling om het plaatje helemaal compleet te maken.

Zakelijke visagie voor vrouwen én mannen

Een zakelijke make-up is altijd wat zwaarder aangezet dan een dag make-up omdat door flitslicht een hoop kleur wegvalt. De juiste make-up is zowel voor vrouwen als ook voor mannen belangrijk. 

Hairstyling

Voor een zakelijk portret is naast de make-up een juiste hairstyling ook zeer belangrijk. Hierin wil ik je graag adviseren en in overleg zorgen we voor een mooi, creatief kapsel. Samen met de juiste visagie maak jij een verpletterende eerste indruk.

Fotografe Maria Bax

Voor een goede zakelijke portretfoto werk ik o.a. samen met fotografe Maria Bax in Leende. Zij is gespecialiseerd in headshots/portretfoto's met uitstraling, zelfvertrouwen en vriendelijkheid. 

Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van vorige klanten of maak direct een afspraak bij Sarah's Colors. Al mogelijk vanaf €60.

Mijn studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, maar ik werk uiteraard ook op locatie door heel Nederland.