Uw winkelwagen is leeg

Zakelijke Visagie

Op een zakelijk portret wil je er op je best uit zien. Dit is immers je visitekaartje naar je klanten en collega's. Denk bijvoorbeeld aan je foto op een website, LinkedIn, visitekaartje en brochure. Goede zakelijke visagie is hiervoor noodzakelijk. Het camoufleren van mindere punten en juist het accentueren van de sterkte punten. Daarnaast moeten glimplekken te allen tijde worden voorkomen. Ik verzorg ook de hairstyling om het plaatje helemaal compleet te maken.

Zakelijk visagie voor vrouwen én mannen

Een fotomake-up is altijd wat zwaarder aangezet dan een dagmake-up omdat door flitslicht een hoop kleur wegvalt. De juiste make-up is zowel voor vrouwen als ook voor mannen belangrijk. 

Hairstyling

Voor een zakelijk portret is de juiste hairstyling ook zeer belangrijk. Hierin wil ik je graag adviseren en in overleg zorgen we voor een mooi, creatief kapsel. Samen met de juiste visagie maak jij een verpletterende eerste indruk.

Fotografe Maria Bax

Voor een goede portretfoto werk ik o.a. samen met fotografe Maria Bax. Zij is gespecialiseerd in headshots/portretfoto's met uitstraling, zelfvertrouwen en vriendelijkheid. 

Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van vorige klanten of maak direct een afspraak bij Sarah's Colors. Al mogelijk vanaf €35 excl btw.

Mijn studio ligt in het Noord-Brabantse Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, maar ik werk uiteraard ook op locatie. Klik hier voor de zakelijke visagie en hairstyling tarieven.