Sarah's Colors
Visagie & haarstyling
 

“Half of feeling good is looking good, and looking good leads to feeling good.' Scott Barnes 

Na jaren lang gewerkt te hebben als doktersassistente heb ik het roer omgegooid en ben ik de opleiding tot make-up artist gaan volgen. De creativiteit die los komt als ik penselen in mijn handen heb is eindeloos.  Ik ontdekte een compleet andere kant van mijzelf. Een nieuwe liefde en passie voor make-up was geboren. 

Als aanvulling op de reguliere make-up heb ik de opleiding voor airbrush make-up afgerond bij Make-up Designory in Antwerpen. Airbrush make-up is dé flawless manier van opmaken zonder een zwaar gevoel op de huid. Het blijft tot 12 uur watervast zitten wat ideaal is voor bruidsmake-up en fotoshoots. Ik ben één van de weinigen in Nederland die gespecialiseerd is in professionele airbrush make-up. 

Mijn signatuur kun je omschrijven als natuurlijke schoonheid, less is more, met een mooie glow. Door de juiste make-up & haarstyling toe te passen kunnen je je veel zelfverzekerder voelen. Hoe het is om met mij te werken? Ik werk met passie, ben liefdevol, creatief, open, spontaan en professioneel. 

Kijk voor recent werk in mijn portfolio, of bij referenties om ervaringen van andere klanten en collega's te lezen. Mijn make-up studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, waar je natuurlijk van harte welkom bent. Maar ik werk uiteraard ook op locatie door heel Nederland.


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn