Sarah's Colors
Visagie & haarstyling
 


Make-up Workshop 

Tijdens een make-up workshop (vanaf 18 jaar) van enkele uren laat ik je kennis maken met de verschillende visagie producten en een stukje kleurenleer. Ik laat zien hoe je een natuurlijke dag make-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterkte punten accentueert. Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Mijn uitdaging is om deze routine te doorbreken en een andere manier van opmaken te laten zien. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! 


De visagie workshop is natuurlijk altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Dit kunnen we vooraf samen bespreken. Bel of mail mij gerust!


Heb je jezelf deze vragen wel eens gesteld?

  • Welke kleur foundation heb ik nodig? 

  • Hoe camoufleer ik oneffenheden?

  • Waar breng ik precies blush aan?

  • Wat zijn de beste kleuren oogschaduw voor mij?

  • Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?


Individuele workshop visagie

Tijdens deze workshop visagie neem ik uitgebreid de tijd om een persoonlijk make-up advies te geven en te zorgen dat je met de juiste technieken een natuurlijke make-up kan aanbrengen. Een mooie make-up zal zorgen voor meer zelfvertrouwen en uitstraling.

Duur: +/- 1,5uur


Duo workshop visagie

Gezellig een paar uur samen met je moeder, vriendin, zus of collega een   make-up workshop volgen in de make-up studio te Sterksel. Deze interactieve workshop visagie heeft dezelfde inhoud als de individuele make-up workshop. Jullie zullen stralen als nooit tevoren!

Duur: +/- 2 uur 


Groepsworkshop visagie tot 4 personen (TIJDELIJK DOOR CORONA NIET MOGELIJK)

In groepsverband met een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een groepje vriendinnen gaan we tijdens deze make-up workshop gezellig aan de slag met allerlei soorten make-up.

Duur: +/- 3 uur

Bekijk hier alle tarieven.


Cadeaubon?

Je partner, vriendin of zus verassen met een make-up workshop en/of fotoshoot? Het is ook mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen in onze webshop. Deze wordt gratis naar je verstuurd.


Professionele make-up van Make-up Designory

Wij werken met de producten van het visagie merk Make-Up Designory. Deze producten zijn in eerste instantie gemaakt voor de professionals op de filmsets van Hollywood.  Ze zijn daarom bijzonder goed gepigmenteerd en gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan.

- De producten zijn 100% vegan, hypoallergeen, parabenen vrij -


Vrijwel alle producten die tijdens de workshop worden gebruikt, zowel penselen, make-up en reiniging kunnen bij mij gekocht/besteld worden. Bekijk de  webshop  voor al onze make-up producten.


Mijn studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert. Deze is geschikt voor groepen tot max. 4 personen. Lees de referenties voor ervaringen van andere Sarah's Colors klanten. 


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn