Sarah's Colors
Visagie & haarstyling
 

Gelegenheidsmake-up & Haarstyling

Heb je een jubileumfeest, diploma uitreiking, gala of andere gelegenheid waarvoor je er schitterend uit wilt zien? Dan mag een goede make-up en haarstyling niet ontbreken! 

Ik zorg dat de  make-up en het kapsel afgestemd wordt op je kledingkeuze. Natuurlijk zorgen we ervoor dat alles de hele avond goed blijft zitten zonder dat het bijgewerkt hoeft te worden.


Airbrush Make-Up

Airbrush make-up blijft erg lang zitten en geeft een mooie, egale en natuurlijke uitstraling. Fantastisch voor een zorgeloze dag. Je hoeft de make-up namelijk niet bij te werken. 

Bekijk hier de tarieven

Ik werk met de professionele make-up producten van Make-Up Designory. Deze zijn 100% vegan, vrij van parabenen en hypoallergeen. 

Voor de haarstyling werk ik uitsluitend met de producten van Original & Mineral. O&M heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en ze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief. Deze zijn 100% vegan,  eco en bio.


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn