Sarah's Colors
 Hair & Make-Up Artist
 

Bruidsmake-up aan huis & bruidskapsel en make-up aan huis

Je gaat trouwen, gefeliciteerd! Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw droombruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. En naast de jurk, schoenen en accessoires maken een mooi bruidskapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Met airbrush make-up of reguliere bruidsmake-up creëren we een naturelle make-up look en zorg ik ervoor dat de kleuren van de make-up matchen met je huid, je jurk en de bloemen. Voor extra volume en/of lengte van je bruidskapsel kunnen we zo nodig gebruik maken van clip-in extensions van Zascha Hair. 

We bespreken tijdens de proefsessie jouw wensen en gaan op zoek naar die schitterende uitstraling, zodat je er op jouw dag het mooiste uitziet. Ik ben pas tevreden als jij vol vertrouwen en blij bent met de look die we hebben gecreëerd. Op de dag zelf kom ik naar je toe, aan huis of op locatie, om het bruidskapsel en de bruidsmake-up bij je toe te passen zoals we tijdens de proefsessie hebben besproken.

Voor de proefsessie mag je langskomen in mijn studio in Sterksel, nét onder Eindhoven. Uiteraard mag je iemand meenemen naar de proefsessie!

Jouw bruiloft is een spannende dag en ik zal 's ochtends de relax factor te zijn. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en dat jij ontspannen kunt beginnen aan dé mooiste dag van je leven! Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij mij terecht voor een mooie make-up en haarstyling aan huis zodat ze er op hun allermooist uit zien op jouw bijzondere trouwdag. 

Bekijk hier het bruidsportfolio of lees referenties.

Lees hier onze privacy verklaring en algemene voorwaarden.

 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn