Uw winkelwagen is leeg

Klanten


Marieke, Bruid

"Sarah heeft ervoor gezorgd dat ik me mooi voelde op mijn trouwdag. Er waren gasten die mij een engel noemde en zo heb ik me ook gevoeld dankzij Sarah!
Daarnaast is sarah ook nog een heel leuk mens!"

 


Marian, Bruid

"Lieve Sarah,
Dank zij jouw heb ik er op de mooiste dag van mijn leven ook geweldig uitgezien. Iedereen vond me een prachtige bruid, mede dankzij jouw. Ook Kelly stond er dankzij jouw fantastisch op. Lekker ontspannen in eigen omgeving, lekker relaxen en laten verwennen.
Sarah hartelijk dank voor alles.
Groetjes,
Marian Cardinaal - Litjens"


Jess, Bruid

"Sarah is écht een topper in haar vak! 
Ik als bruid was enorm nerveus om mijn make-up door iemand anders dan ikzelf te laten doen. Sarah heeft echt de tijd genomen om naar mijn wensen te luisteren en er naar te handelen. Ik was helemaal overtuigd na de proef. 
Op de dag zelf was het absoluut fijn om haar om ons heen te hebben. Ze gaat op in de omgeving, terwijl ze ondertussen haar werk uitvoert. Op die manier voelde het allemaal erg gemoedelijk en fijn. En wat heeft ze me laten stralen! Ze heeft me op mijn allermooist gemaakt! Ik heb van 's morgens tot diep in de nacht enorm gestraald en me prachtig mooi gevoeld! Mijn haar en visagie bleven geweldig goed zitten! Ze is echt een topper. Mijn bruiloft is helaas voorbij, maar voor alle zoekende bruidjes, twijfel niet, deze dame moet je hebben! 

Sarah, ontzettend bedankt!!"


Marloes, Bruid

"Op 3-8- 2019 zijn wij getrouwd in het mooie Spa in België. En wat was ik blij met Sarah. Zij is zo enthousiast, gezellig en vooral erg goed in het omzetten van je wensen in prachtige make-up en kapsel. Bij had ze niet lang nodig om tot een geweldig resultaat te komen. Naast mij heeft zij ook het haar gedaan van mijn getuigen en dat was ook top. Ik zou iedere bruid aanraden haar in te huren voor de grote dag!"


Birgit, Bruid

"Via Google ging ik op zoek naar iemand die zowel mijn haar als make-up voor m’n bruiloft (aan huis) kon doen. Wat ik over Sarah tegenkwam, sprak me aan dus een afspraak voor een proefsessie gemaakt. Tijdens de proefsessie heeft ze ook foto’s gemaakt zodat ik er thuis nog eens goed naar kon kijken. Ik wilde uiteindelijk een aantal kleine wijzigingen en dat was geen enkel probleem. Door Sarah is mijn bruiloftsdag heel relaxed en gezellig begonnen waardoor ik totaal geen stress had. Het resultaat was erg mooi en alles bleef de hele dag goed zitten."


Karlijn, Bruid

"Een en al lof! Sarah heeft mij helemaal volgens mijn wens opgemaakt. Ze is erg relax zodat je helemaal ontspannen begint aan de grote dag!"


Shanti, Bruid

"Sarah is een topper! Ze heeft oog voor detail, denkt met je mee en weet goed wat bij je gezicht past qua vormen en kleuren.Super fijn ook dat ze naar je toe komt op de dag zelf. Zowel mijn haar als makeup zaten na een lange dag en een grandioos feest nog perfect! Het enige wat ik af en toe heb bijgewerkt was mijn lippenstift, mijn makeup heeft zelfs de vele tranen tijdens onze emotionele geloftes overleefd. En ook niet geheel onbelangrijk: Sarah is ook nog een hartstikke gezellig :) Dankjewel!"


Gonny, Bruid

"Sarah is een echte professional met hart voor haar vak. Ze heeft samen met mij gekeken wat voor mij het mooiste en voor mijn dochter was voor onze dag. Ik ben heel blij en tevreden en kan iedereen aanraden om een afspraak met haar te maken."


Laura, Bruid

"Super fijne ervaring gehad met Sarah voor en tijdens onze trouwdag. Sarah luistert naar je wensen en weet dit ook perfect waar te maken!!"


Kim, Bruid

"Sarah heeft voor onze bruiloft mijn haar en make-up gedaan. Eerst een proefsessie een kleine maand voor de bruiloft, waarin ik precies kon aangeven wat ik in gedachten had en wat Sarah dacht dat mooi zou staan bij het geheel. Uiteindelijk prachtige make-up (die de hele dag bleef zitten!) en minstens net zo mooi kapsel gekregen. Op de ochtend van de bruiloft nog een wijziging van het kapsel doorgegeven aan Sarah, zonder enig probleem! Echt een aanrader."


Stephanie van Dongen, Bruid

"Ongeveer 1 maand van te voren contact gezocht. Kon de week erna meteen langskomen voor een gesprek en proefkapsel. Het was helemaal geweldig. Ze luistert naar je en we hebben er flink wat tijd gezeten en het was gezellig en fijn.
Ik raad Sarah aan, ze luistert echt naar de bruid."Joyce Manders, Bruid

"Afgelopen zaterdag heeft Sarah mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft. Wat voelde ik me mooi en sexy! Ook heeft ze mijn moeder, zus, bruidsmeisjes en ceremoniemeesters voorzien van een make-upje, wat waren ze allemaal mooi! Sarah dankjewel dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt."


Hanneke Lepelaars-Keeris, Bruid

"Sarah heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft van 24 mei 2017. Ook de kapsels van mijn drie dochters heeft ze verzorgd. Sarah is professioneel, erg aardig, kundig, heeft humor en is zeer professioneel! Alle vertrouwen in haar! Ze stelde mij en mijn dochters erg op ons gemak. Ze denkt goed mee. Een aanrader voor iedereen die er op zijn of haar mooist wil uitzien."


Trudie Kissen, visagie workshop

"Ik heb dinsdag 3 Januari 2017 een workshop visagie gehad samen met mijn twee dochters en schoonzus. Het was echt kei leuk en erg leerzaam. Sarah legt alles heel rustig uit, laat het jezelf doen en lukt het echt niet dat snelt ze je te hulp. Het was zo leuk om te doen. Wist eigenlijk niet dat het zo makkelijk was allemaal. Weet nu ook precies de goede kleuren die je kunt gebruiken met make -up en foundation. Sarah je bent een kanjer, we komen zeker nog een keer terug om de smokey eyes te leren."


Annemarie Baudoin-van Barschot, zakelijk portret

"Voorafgaand aan een fotoshoot de visagie laten doen door Sarah. De fotoshoot vond ik heel spannend, maar door de mooie visagie voelde ik me meteen een stuk zekerder! Sarah gebruikte de kleuren die ik in het dagelijkse leven ook gebruik, dus het resultaat stond heel dicht bij mezelf. Ik vind Sarah een echte make-up artist en ben erg blij met het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot! Dank je wel Sarah voor deze positieve ervaring!"


Patty Sondagh, workshop visagie

"Nogmaals dankjewel voor de super leuke middag! We hebben veel nieuwe dingen geleerd en Golden Rose beviel ons zo goed dat we meteen een aantal producten gekocht hebben (en die bevallen ook nog steeds!). Echt een aanrader voor een moeder-dochter(s) uitje!"


Woutrie Verduijn, zakelijk portret

"Dankzij Sarah ben ik vol enthousiasme en zelfvertrouwen een zakelijke fotoshoot ingestapt! De reacties waren overweldigend! Dat had ik niet voor elkaar gekregen. Dank Sarah!"


Maddy Gommers, visagie workshop

"Een zeer leuke en leerzame workshop. Het enthousiasme waarmee Sarah de workshop geeft werkt aanstekelijk en maakt dat er een ongedwongen en gezellig sfeer is. Veel geleerd en bruikbare tips gehad. Kortom een hele geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar!!"


Elsbeth Martens-Venema, Bruid

"Ik kende Sarah nog van vroeger van de vriendengroep uit Eindhoven en ik had al eens opgevangen dat ze het roer had omgegooid van dokters assistente naar zelfstandig make-up artiest. Ik heb dan ook niet lang nagedacht om haar te benaderen voor mijn bruiloft. Zij was gelukkig ook meteen enthousiast.

We probeerden onze bruiloft zo veel mogelijk in te vullen met mensen uit informele kring om het relaxed te houden en daar paste Sarah perfect bij. Het is namelijk prettig om met mensen te werken die je al kennen. Het was erg fijn om een proefdag te hebben. Sarah heeft op die dag uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden door te spreken en uit te proberen. Ik had goed voor ogen wat ik wilde; een vrij naturel en bohemian look.

Sarah heeft dit perfect ingevuld en aan het einde van de proefdag waren we er dan ook uit wat het zou moeten gaan worden. Op de dag zelf pakte alles uiteindelijk nog beter uit door de verdere puntjes op de i waar we in de tussentijd en op de dag zelf over hebben nagedacht. Super tevreden dus met het resultaat en daarbij ging alles heerlijk ontspannen en gezellig, bedankt Sarah!"


Angeline Driessen, visagie workshop

"Ik vond het een prettige workshop, want ze heeft heel veel geduld. Als je het niet direct in de vingers hebt, legt ze het duidelijk uit. Met een hapje en drankje worden in stappen de make-up richtlijnen en trucjes duidelijk.
Het leuke is dat je zelf de make-up look kan kiezen die je graag wilt leren. Sarah heeft veel geduld en is enthousiast, ook over haar producten. Via social media kan je haar volgen en via een persoonlijke e-mail krijg je de nieuwtjes en tips te weten.
Ik raad het aan om een workshop bij Sarah's Colors te volgen want ik ben zeer tevreden over de workshop en de prettige hulp."


Gisell Wilson, zakelijk portret

"Vorige maand heb ik voor een zakelijke fotoshoot mijn visagie en hairstyling bij Sarah laten doen.Voor mij als getinte vrouw is het altijd spannend om door een ander opgemaakt te worden. Het is altijd de vraag hoe goed de visagiste op de hoogte is van basisteints en het haar van gekleurde mensen. 

Ik stond versteld van Sarah's ervaring en kunde op dat gebied.Zo rustig en kalm als ze is gaf me me niet alleen de juiste make-up voor een zakelijke headshot, maar tevens ook tips & tricks om thuis mee aan de slag te gaan. Wat bleek, ik gebruikte al heel lang de verkeerde foundation. Hup in de prullenbak ermee!

En last but not least, met de juiste styling van Sarah won mijn fotografe ook nog eens the headshot of the week.Picture perfect! Thanks Sarah en tot gauw bij een workshop!''Janina Jansen, Bruid

"7 juni 2014 was het eindelijk zo ver, onze trouwdag. Ik keek er ontzettend naar uit om eindelijk een keer helemaal opgemaakt te worden. Tijdens de afspraak voor het proef make-up, heb ik Sarah al laten weten dat ik gewoon wil shinen, maar mezelf wel moet kunnen herkennen. Sarah heeft het perfect omgezet. Ik was nog mezelf, maar net iets meer dan normaal. Het was echt schitterend en speciaal. En iedereen was onder de indruk van de make-up.

Tijdens de proef make-up heeft Sarah laten zien dat ze een echte professioneel is en ook onder lastige omstandigheden (zoontje van 13 maanden, die rond en tussen haar benen liep) een perfect resultaat op kan leveren. De sfeer was altijd heel prettig en ontspannen en zo was het voor mij mogelijk om nog meer van mijn trouwdag te kunnen genieten. Dank je wel Sarah!!!"

 

 

Collega's


Maria Bax, fotografe

"Sarah is een heel professionele visagiste, die precies weet wat ik en mijn klanten mooi vinden. Het is erg fijn dat ik altijd op Sarah kan vertrouwen voor een fantastisch resultaat.Hierdoor voelen mijn klanten zich ook gelukkig en dat straalt er dan ook af op mijn zakelijke foto’s.Bedankt Sarah en we zullen nog een lange tijd gaan samenwerken wat mij betreft."


Elza van der Saag, fotografe

"Ik zocht een visagist om op vaste basis mee samen te werken en daar was Sarah! Ze kwam binnen en ik had er meteen een goed gevoel bij. Heel professioneel, een goed portfolio en veel kennis over haar vak. 

Tijdens de shoots liet ze zien dat ik de juiste keuze had gemaakt. De modellen zien er altijd prachtig uit.  Maar na de make-up en haarstyling is haar taak nog niet klaar! Ze kijkt ook altijd mee tijdens het fotograferen, wat ik super fijn vind. Zij ziet dingen die ik niet zie en zo zijn we een kei goed team.

Buiten dat is ze ook nog eens een super aardige, gezellige meid! We vullen elkaar goed aan en ze is een belangrijke toevoeging aan het eindresultaat."


Martina van Hoorn, Model

"Sarah is erg vriendelijk, open en beleefd. Ik heb als model zijnde meerdere keren met visagistes gewerkt, maar voelde mij bij Sarah erg op mijn gemak. De sfeer tijdens de shoot was gezellig en er viel geen enkel moment een onprettige stilte. Ook vertelde Sarah vooraf wat ze ging doen en met welke kleuren ze ging werken. Ik was dan ook zelf erg blij met het resultaat van de visagie. Al met al een erg leuke shoot met een super mooi resultaat! Bedankt!"


Remco Nagtzaam, fotograaf

"In het verleden heb ik regelmatig met verschillende visagistes samengewerkt, maar eigenlijk nooit meerdere keren met dezelfde visagiste. Als fotograaf is het prettig om Sarah aan je zijde te hebben, zowel met haar vaardigheden met penselen als in het creatieve proces. Ze ziet de waarde van voorbereiding en nabewerking goed in.

Perfectionistisch is denk ik een goed woord om haar stijl te omschrijven, waardoor we elkaar altijd blijven pushen naar een beter beeld. Zowel in pre-productie als tijdens de shoot en tijdens de post-productie. Kortom, een goede partner om mee te sparren en te creëren."


Robin de Ranter, model

"Onlangs werkte ik samen met Sarah. Ik stond model voor haar wel heel bloederige scène a la SinCity. Ik vond het concept zo interessant dat ik er dan ook volledig voor gegaan ben. Eerst dacht ik is dit wel een meerwaarde aan mijn portfolio... Maar toen we eenmaal bezig waren zat de spanning er helemaal in, ze werkt zo professioneel en correct, dat ik zonder aarzelen nog met haar zou willen samenwerken. Ik ben zeer trots op wat ze heeft laten zien en wat we samen verwezenlijkt hebben! Het gaat je goed Sarah. Ik wens je het beste en laat iedereen maar zien dat je super bent in wat je doet!"


Paul van der Linde, fotograaf

"Het is erg prettig met Sarah te werken. Ze denkt mee met de shoot zonder zich op te dringen als de fotograaf bezig is. Naast de zorgvuldige visagie heeft ze ook kijk op styling en setting. Wat bovendien prettig is, is dat zij in staat is te improviseren. Voor fotografen als ik is dat fijn werken."


Inge van Dooren, model

"Sarah is een super leuke en gezellige meid waar je veel lol mee kunt hebben tijdens de shoot. Daarnaast is zij ook nog heel erg goed in haar vak en zorgt ze ervoor dat je je erg op je gemak voelt.
Kortom een super samenwerking met een geweldig resultaat!"Dirk van Vegchel, fotograaf

"Bij onze eerste samenwerking had Sarah een knap model omgetoverd tot een gruwelijke zombie.Ze heeft hiermee gelijk laten zien dat ze een goed oog voor detail heeft en kijkt naar het totaalplaatje. Zowel de creativiteit als het bloed spatte er van af!

Ik ken weinig mensen die zó overstromen met ideeën. Sarah zorgt met een mix van gezelligheid en professionaliteit voor een fijne sfeer.Ik zou in de toekomst graag vaker projecten met haar willen realiseren!"


Caresse Blom, model

 "In oktober 2013 een hele leuke shoot gehad met Sarah als make-up artist en hairstylist. Naast dat Sarah een hele fijne dame is om mee samen te werken, was er een gezellige, open sfeer en levert zij ook erg goed werk af. Ze is precies in wat ze doet en gaat ook voor het beste, met minder neemt ze geen genoegen. Ik ben erg blij met het resultaat en zou graag nog eens met haar samenwerken!"