Uw winkelwagen is leeg
Portfolio »

Marco & Elsbeth

Make-Up & Haar door Sarah's Colors

"Ik kende Sarah nog van vroeger van de vriendengroep uit Eindhoven en ik had al eens opgevangen dat ze het roer had omgegooid van doktersassistente naar zelfstandig make-up artiest. Ik heb dan ook niet lang nagedacht om haar te benaderen voor mijn bruiloft. Zij was gelukkig ook meteen enthousiast.

We probeerden onze bruiloft zo veel mogelijk in te vullen met mensen uit informele kring om het relaxed te houden en daar paste Sarah perfect bij. Het is namelijk prettig om met mensen te werken die je al kennen. Het was erg fijn om een proefdag te hebben. Sarah heeft op die dag uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden door te spreken en uit te proberen. Ik had goed voor ogen wat ik wilde; een vrij naturel en bohemian look.

Sarah heeft dit perfect ingevuld en aan het einde van de proefdag waren we er dan ook uit wat het zou moeten gaan worden. Op de dag zelf pakte alles uiteindelijk nog beter uit door de verdere puntjes op de i waar we in de tussentijd en op de dag zelf over hebben nagedacht. Super tevreden dus met het resultaat en daarbij ging alles heerlijk ontspannen en gezellig, bedankt Sarah!"