Uw winkelwagen is leeg

Sarah Loffeld | Hair & Make-up artist

“Half of feeling good is looking good, and looking good leads to feeling good."

Scott Barnes

Het mooie van het beroep make-up artist is dat je met camoufleren en accentueren mensen kunt laten stralen. En dat is een heel bijzonder gegeven als je daar je dagelijkse werk van mag maken. De creativiteit die los komt als ik penselen in mijn handen heb is eindeloos. Wat ik fantastisch vind aan mijn vak is dat ik soms chaotisch over kan komen maar vanbinnen de rust zelve ben. Het enige waar ik dan nog mee bezig ben is mijn werk en zorgen voor dat geweldige eindresultaat. Mijn open en positieve karakter zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. 

Mijn signatuur kun je omschrijven als natuurlijke schoonheid. Door de juiste make-up & hairstyling toe te passen kunnen dames zich veel zelfverzekerder voelen. Je kunt bij mij terecht voor visagie, hairstyling en make-up workshops zowel particulier als zakelijk. 

Ik heb de opleiding voor Airbrush Make-up afgerond bij MUD in Antwerpen. Airbrush make-up is dé flawless manier van opmaken zonder een zwaar gevoel op de huid. Het blijft tot 12uur watervast zitten wat ideaal is voor bruiden en fotoshoots. 

Ik werk met de professionele make-up van Make-Up Designory. Deze zijn in eerste plaats gemaakt voor de professional, maar nu ook verkrijgbaar voor de particulier. De producten van Make-up Designory zijn 100% VEGAN en hypoallergeen. Wij zijn een erkend verkooppunt van MUD.

Voor hairstyling gebruiken we uitsluitend de producten van het Australische merk Original & Mineral. Een volledig ECO, VEGAN en PETA geregistreerd merk wat voornamelijk bestaat uit planten en kruiden extracten. 

Kijk voor recent werk in mijn portfolio, of bij referenties om ervaringen van andere klanten en collega's te lezen. 

Onze make-up studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, waar je natuurlijk van harte welkom bent. Maar ik werk uiteraard ook op locatie door heel Nederland.

Neem contact met mij op.