Uw winkelwagen is leeg

"Ontzettend leuke workshop gehad. Veel van geleerd, leuke tips. Wat een origineel team uitje!"

Tijdens een zakelijke make-up workshop laat ik je kennis maken met de verschillende visagie producten en een stukje kleurenleer. Ik laat zien hoe je een natuurlijke dagmake-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterkte punten accentueert. Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Mijn uitdaging is om deze routine te doorbreken en een andere manier van opmaken te laten zien. De zakelijke visagie workshop is natuurlijk altijd af te stemmen op je persoonlijke wensen. 

Heeft u zichzelf deze vragen wel eens gesteld?

  • Welke kleur foundation heb ik nodig?

  • Welke make-up geeft een zakelijke uitstraling?

  • Wat zijn de mooiste kleuren oogschaduw voor mij?

  • Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?

Individuele workshop zakelijke visagie

Tijdens deze workshop visagie neem ik uitgebreid de tijd om een persoonlijk make-up advies te geven. Stap voor stap zal ik het proces uitleggen en hoe je een natuurlijke make-up kan aanbrengen. De inhoud van de workshop is altijd af te stemmen op je persoonlijke wensen. Een mooie make-up zal zorgen voor meer zelfvertrouwen en uitstraling!

Duur: +/- 1,5 uur

Duo workshop zakelijke visagie

Deze workshop is speciaal voor collega's die er representatief uit willen zien. De inhoud van de workshop is hetzelfde als de individuele workshop. Jullie zullen stralen als nooit tevoren!

Duur: +/- 2 uur

Groepsworkshop zakelijke visagie 3-6 personen

In groepsverband is het ook mogelijk deze workshop te volgen. Willen uw collega's weten hoe je een goede brilmake-up zet? Hoe ze ouderdomsvlekken kunnen camoufleren of bijvoorbeeld hangende oogleden corrigeren? Ook dit komt aan bod tijdens de workshop.

Duur: +/- 3-4 uur

Cadeaubon

Uw collega's verassen met een workshop en/of fotoshoot, dan is het ook mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen in onze webshop. Deze wordt gratis naar u verstuurd.

Ook een fotoshoot?

Alle zakelijke make-up workshops zijn te combineren met een fotoshoot door Maria Bax Fotografie te Leende. De fotografe kan ook naar de locatie komen en zal daar een kleine studio opbouwen.

Deze foto's kunnen een mooi zakelijk portret opleveren voor uw bedrijf.

Tot slot

Mijn studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert. Uiteraard werk ik op locatie door heel Nederland. Voor boekingen of een vrijblijvende op maat gemaakte offerte neem contact met mij op.