Uw winkelwagen is leeg

"Sarah heeft echt passie voor het vak. De workshop was leerzaam, leuk en ook echt nuttig. Er ging een wereld voor me open."

Tijdens een make-up workshop (vanaf 18 jaar) van enkele uren laat ik je kennis maken met de verschillende visagie producten en een stukje kleurenleer. Ik laat zien hoe je een natuurlijke basis dagmake-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterkte punten accentueert. Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Mijn uitdaging is om deze routine te doorbreken en een andere manier van opmaken te laten zien. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! De visagie workshop is natuurlijk altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. Dit kunnen we vooraf samen bespreken.

Heeft u zichzelf deze vragen wel eens gesteld?

  • Welke kleur foundation heb ik nodig?

  • Hoe camoufleer ik oneffenheden?

  • Waar breng ik precies blush aan?

  • Wat zijn de beste kleuren oogschaduw voor mij?

  • Hoe blijft mijn lipstick langer zitten?

Individuele workshop visagie

Tijdens deze workshop visagie neem ik uitgebreid de tijd om een persoonlijk make-up advies te geven en te zorgen dat je met de juiste technieken een natuurlijke make-up kan aanbrengen. Een mooie make-up zal zorgen voor meer zelfvertrouwen en uitstraling.

Duur: +/- 1,5 uur

Duo workshop visagie

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega een   make-up workshop volgen in de make-up studio te Sterksel. Deze interactieve workshop visagie heeft dezelfde inhoud als de individuele make-up workshop. Jullie zullen stralen als nooit tevoren!

Duur: +/- 2 uur 

Groepsworkshop visagie tot 4 personen

In groepsverband met een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een groep vriendinnen gaan we tijdens deze make-up workshop gezellig aan de slag met allerlei soorten make-up.

Duur: +/- 3 uur

Bekijk hier alle tarieven.

Cadeaubon?

Uw partner, vriendin of zus verassen met een make-up workshop en/of fotoshoot? Het is ook mogelijk om een cadeaubon aan te schaffen in onze webshop. Deze wordt gratis naar je verstuurd.

Professionele make-up van Make-up Designory

Wij werken met de producten van het visagie merk Make-Up Designory. Deze producten zijn bijzonder goed gepigmenteerd en gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan.

- De producten zijn 100% vegan, hypoallergeen, parabenen vrij -

Vrijwel alle producten die tijdens de workshop worden gebruikt, zowel penselen, make-up en reiniging kunnen bij mij gekocht/besteld worden. Bekijk de webshop voor al onze make-up producten.

Mijn studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert. Deze is geschikt voor groepen tot max. 4 personen. 

Lees de referenties voor ervaringen van andere Sarah's Colors klanten. Neem contact met ons op of plan direct een afspraak