Uw winkelwagen is leeg


Lip en lipstick tips

1-8-2019

You love 'm or you hate 'm. Persoonlijk ben ik helemaal gelukkig met mijn volle lippen, maar ik zie genoeg dames in de salon die niet tevreden zijn met hun lipvorm.

Gelukkig zijn er een heleboel trucjes die je kan volgen om toch jouw perfecte lip te creeëren. 

Verzorging

Wees lief voor je lippen, verzorg ze met de klassieke vaseline en mochten ze droog zijn of velletjes erop zitten geef ze dan een lekkere scrubbeurt. Je kunt zelf lipscrub maken, er staan talloze receptjes op internet. De basis waar een lipscrub uit bestaat is basterdsuiker en olie.

Lip primer

Voor elke lip in combinatie met lipstick is een lip primer een goed idee. Een voedende balsem met toegevoegd vitamine E die de lippen voed. De lipstick hecht zich goed aan de lip primer en blijft hierdoor langer zitten en mooi van kleur.

Dunne lippen

Heb je dunne lippen en wil je ze toch graag wat groter doen lijken, zorg dan dat je met een potloodje de lippen net iets omlijnt buiten je liplijn. Nadat je de lipstick hebt aangebracht kun je ook nog een gloss toevoegen. De gloss reflecteerd in het licht waardoor je lippen optisch wat grote lijken.

Volle lippen

Heb je volle lippen maar wil je niet dat ze nog meer opvallen? Maak dan altijd gebruik van matte lipstick. Wanneer er glitters in een lipstick zitten of als je een gloss gebruikt, maakt dit de lippen optisch nog voller. Voorkom dit door altijd te kiezen voor een matte kleur.

Lipstick kleur

Ga je voor een "nude make-up" look zorg dan dat de lipstick heel dicht in de buurt ligt van je eigen lipkleur. Zo zien ze er toch verzorgd uit maar springen ze niet meteen in het oog.

Wil je lekker knallen zorg dan dat je lipstick goed matcht met je oogschaduw en blush. Pak geen al te donkere kleur, hierdoor kun je er snel bleek uit gaan zien.

Verder is de kleur van de lipstick altijd heel erg smaak geboden. Ik kies dan ook altijd de lipstick samen uit met de klant!

Advies nodig?

Je bent van harte welkom in mijn studio in Sterksel tussen Eindhoven en Weert. Hier beschik ik over goed licht en talloze kleuren. Samen kunnen we dan een juiste kleurkeuze maken. 


Deel dit bericht

Meer