Uw winkelwagen is leeg


Hoe ik Make-Up Artist ben geworden

3-9-2019

Hoe het allemaal begon...

 

Een luie puber zo kon je me wel omschrijven. Vanuit de Havo naar de Mavo gaan en dan niet weten wat je wil worden. Dus koos ik ervoor om de opleiding doktersassistente te doen. Ook daar was ik meer aan het spijbelen dan op school zijn dus ipv na 3 jaar had ik pas na 3,5 jaar mijn diploma.

Na de opleiding ben ik verhuisd van Dordrecht naar Eindhoven. Een baan gezocht en aan de slag gegaan. Totaal niet hetgeen wat ik wilde doen, maar tijdens het werken opzoek gegaan naar datgene wat mij wel trok.

Ik heb nog concervatorium overwogen, want ik speelde viool. Dus auditie gedaan, maar helaas niet toegelaten. Logopedie, daarvoor moest je ook een soort auditie doen,  maar ook dat werd m niet. Veel verschillende baantjes als doktersassistente later heb ik nog gesolliciteerd naar een vacature voor anesthesiemedewerker. Als MBO4 nemen ze weinig tot geen mensen aan, maar toch heb ik ze weten te overtuigen.

Ook dit strandde want na 1,5 jaar zat ik overspannen thuis en heb ik na enkele weken besloten dat dit ook niet voor mij bestemd was.

Ik zat thuis, maar een vakantie naar Fins Lapland stond al gepland. Daar leerde ik een dame kennen die Make-Up Artist was en ik raakte met haar bevriend. Ze intrigeerde me en ik heb met haar gesproken over een opleiding. Na een aantal maanden kon ik aan de slag en een klein jaar later was ik afgestudeerd als All Round Make-Up Artist. 

Inschrijven bij de KVK en Sarah's Colors was geboren. Mijn eigen bedrijfje, mijn kindje. Ik deed er alles voor om het bedrijf van de grond te krijgen. Eerst vanuit een flat en later mijn eigen make-up  studio aan huis in Leende en later Sterksel. 

Ook nu 6 jaar later zit ik niet stil. Ik blijf mezelf pushen om beter te worden en zorg voor de nodige cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en trends. 

Cursussen en workshops:

Schhminken - Mark Reid

Threading - Wellness Academy

Bruidskapsels - Noukstyle

Airbrush Cursus - Make-Up Designory

Bruidskapsels 1&2 - Baron Academy

Ben jij benieuwd wat ik voor je kan betekenen op het gebied van visagie of hairstyling? Neem dan contact met mij op. Je bent van harte welkom in mijn studio in Sterksel, tussen Weert en Eindhoven. 


Deel dit bericht

Meer