Uw winkelwagen is leeg

“Half of feeling good is looking good, and looking good leads to feeling good."

Scott Barnes

Het mooie van het beroep make-up artist is dat je met camoufleren en accentueren mensen kunt laten stralen. En dat is een heel bijzonder gegeven als je daar je dagelijkse werk van mag maken. De creativiteit die los komt als ik penselen in mijn handen heb is eindeloos. Wat ik fantastisch vind aan mijn vak is dat ik soms chaotisch over kan komen maar vanbinnen de rust zelve ben. Het enige waar ik dan nog mee bezig ben is mijn werk en zorgen voor dat geweldige eindresultaat. Mijn open en positieve karakter zorgt voor een ontspannen en gezellige sfeer. 

Mijn signatuur kun je omschrijven als natuurlijke schoonheid met een vleugje out of the box. Door de juiste make-up & hairstyling toe te passen kunnen dames zich veel zelfverzekerder voelen. Je kunt bij mij terecht voor visagie, hairstyling en make-up workshops zowel particulier als zakelijk. 

Kijk voor recent werk in mijn portfolio, of bij referenties om ervaringen van andere klanten en collega's te lezen. 

Onze make-up studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, waar je natuurlijk van harte welkom bent. Maar ik werk uiteraard ook op locatie door heel Nederland.

Neem contact met mij op.