Uw winkelwagen is leeg

"Ik ken weinig mensen die zó overstromen met ideeën. Sarah zorgt met een mix van gezelligheid en professionaliteit voor een fijne sfeer."

Sarah's Colors verzorgd de juiste visagie en hairstyling voor films, televisie en commercials. Ik vind het geweldig om op de set te staan en samen met de rest van de crew te zorgen voor een schitterend eindresultaat. Door mijn open en spontane karakter zorg ik voor een positieve sfeer op de set. 

Timemanagement is op de set zeer belangrijk. Met mijn stressbestendigheid zal ik altijd zorgen ontspannen door te blijven werken.

Ook tijdens het draaien zorg ik ervoor dat glimplekken worden voorkomen en de make-up of hairstyling op tijd bijwerken waar nodig.

Airbrush make-up

Desgewenst werk ik met airbrush make-up voor een flawless resultaat. De vloeibare HD make-up is ideaal voor tv en films. Dit geeft een heel realistisch en natuurlijk resultaat. 

Ik beschik over een eigen Iwata compressor, single/dual airbrush gun en de professionele make-up producten van MUD.

Tot slot

Mijn studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert. Uiteraard werk ik op locatie door heel Nederland. Voor boekingen of een vrijblijvende offerte neem contact met mij op.