Uw winkelwagen is leeg

"De sfeer was heel prettig en ontspannen en zo was het voor mij mogelijk om nog meer van mijn trouwdag te kunnen genieten."

Een bijzondere, mooie dag in je leven. Jouw bruiloft! Op deze speciale dag wil je er natuurlijk schitterend uitzien. En naast de jurk, schoenen en accessoires maken een mooi kapsel en bruidsmake-up het plaatje compleet. Ik zorg ervoor dat je jezelf blijft d.m.v. natuurlijk gebruik van de make-up en dat de kleuren van de make-up matchen met je huid, je jurk en bloemen. Door verschillende looks uit te proberen gaan we op zoek naar die schitterende uitstraling, zodat je er op jouw dag het mooiste uitziet. Ik ben pas tevreden als jij vol vertrouwen en blij bent met de look die we hebben gecreëerd.

Ik doe mijn best om je op je gemak te stellen. Het is allemaal al spannend genoeg en ik probeer de relax factor te zijn. Op de dag zelf zorg ik ervoor dat ik ruim op tijd aanwezig ben en dat jij ontspannen kunt beginnen aan dé mooiste dag van je leven!

Bruidskapsel aan huis

Van te voren bekijken we samen tijdens een proefsessie wat jouw wensen zijn en wat het beste bij jou past. We proberen verschillende kapsels uit en zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel naar huis gaat. Op de dag zelf kom ik naar je toe om het bruidskapsel en de bruidsmake-up bij je toe te passen zoals we tijdens de proef sessie hebben besproken.

Voor de proefsessie mag je langskomen in mijn studio in Sterksel. Uiteraard mag je iemand meenemen!

Nieuwsgierig naar voorgaande bruiden? Bekijk de foto's of lees referenties

Bruidsmeisjes en dag gasten

Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij mij terecht voor make-up en haarstyling aan huis zodat ze er op hun allermooist uit zien op jouw bijzondere dag. 

Workshop visagie

Wil je alvast kijken wat jou mooi staat, een gezellig dagje uit met je moeder/schoonzussen/vriendinnen of zoek je een leuke invulling voor je vrijgezellenfeest? Kom dan een make-up workshop volgen en leer hoe je een mooie dag- of avondmake-up kunt aanbrengen. 

Bruidsarrangement met Ontspan! Massages

Samen met Joke Hendriks van Ontspan! te Heeze bieden wij een speciaal bruidsarrangement aan zodat je extra kunt ontspannen in de weken voorafgaand aan de bruiloft. Joke komt bij jou aan huis en bied verschillende massages aan. Ideaal om heerlijk te ontspannen tijdens je drukke voorbereidingsmaanden. Voor jezelf én je aanstaande!

De make-up studio ligt in Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, waar je natuurlijk van harte welkom bent. Maar ik werk uiteraard op locatie door heel Nederland. Neem contact met mij op.