Sarahs Colors 

Hair & Make-up Artist | HD Brow stylist | LVL lash stylist

Make-up & Haarstyling | Een mooie make-up zal zorgen voor meer zelfvertrouwen.

Heb je een fantastisch feest, diploma uitreiking, gala of andere gelegenheid waarvoor je er schitterend uit wilt zien? Dan mag een goede make-up en haarstyling zeker niet ontbreken! 

Ik zorg ervoor dat de feestelijke make-up en het kapsel afgestemd wordt op je wensen en kleding. Natuurlijk blijft alles de hele avond goed zitten zonder dat het bijgewerkt hoeft te worden.

Airbrush Make-Up

Airbrush make-up blijft erg lang zitten en geeft een mooie, egale en natuurlijke uitstraling. Fantastisch voor een zorgeloze dag. Je hoeft de make-up namelijk niet bij te werken. Ik ben dé professionele en gespecialiseerde  airbrush make-up artist als een van de weinigen in Nederland.

Fotomake-up

Natuurlijk verzorg ik ook haar en make-up voor fotoshoots zowel zakelijk als particulier. Mijn stijl is less is more, maar ik hou er ook van om af en toe te knallen met glitters of een statement lip of eyeliner.


"Ik ben voor het eerst bij Sarah geweest voor airbrush make-up. Na een hartelijk en erg spontaan ontvangst ging ze van start. 'Wauw' is het enige wat ik kon zeggen tijdens en na het resultaat! Geweldig goed en mooi! Ik straalde van binnen en buiten, dankzij haar! Dikke aanrader voor welke gelegenheid dan ook!" Ashley 


E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram