Sarah's Colors
 Hair & Make-Up Artist
 

workshop haarstyling

Altijd al willen leren hoe je makkelijk en simpel je eigen haar op kan steken zonder het gebruik van een fohn, stijltang of krultang?Dit is dan de ideale cursus voor jou! 

Kort of lang, dun of dik haar. Van elk haar is een mooi kapsel te maken, met een paar simpele trucs. Deze ga ik je leren tijdens een drie uur durende workshop. Er is plaats voor 4 personen in mijn salon. Je kunt zelf een groep samen stellen of aansluiten bij een van de cursusdata. Deze worden vrijgegeven op onze Facebookpagina!

We gaan aan de slag met een aantal basis begrippen. Je mag natuurlijk altijd foto's meenemen van kapsels die jij graag zou willen leren maken. Het enige wat je mee hoeft te nemen is je eigen borstel en/of kam. Ook mag je mooie sierspelden of sjawltjes meenemen om je kapsel op te leuken. Voor styling producten en schuifspeldjes wordt gezorgd. Natuurlijk staat er ook thee&koffie met wat lekkers klaar.

Wij werken uitsluitend met de haarstyling producten van het merk Original & Mineral. Deze producten zijn eco, bio en volledig vegan! Original & Mineral heeft alle verdachte chemische stoffen uit de producten gehaald en ze vervangen door natuurlijke botanische extracten en actieve mineralen. Alle O&M producten zijn mild en zacht voor het haar en de hoofdhuid en tegelijkertijd super effectief.

Is deze workshop wat voor jou? Neem dan contact met mij op of kijk op onze Facebook pagina voor nieuwe cursusdata.


 
E-mailen
Bellen
Info
Instagram
LinkedIn