Uw winkelwagen is leeg

Visagie

De juiste visagie en hairstyling is erg belangrijk, zowel zakelijk als particulier. Je kunt mij boeken voor verschillende doeleinden. Ik verzorg zowel de make-up als hairstyling voor uiteenlopende fotoshoots als editorial, high-end fashion en commercial.

Ook voor verschillende shows, films, themafeesten (carnaval, halloween, vrijgezellenfeesten), bruiloften en zakelijke fotoshoots ben ik te boeken als hair- & make-up artist.

Dag- of avondmake-up

Heb je een jubileumfeest, diploma uitreiking, gala of andere gelegenheid waarvoor je er schitterend uit wilt zien? Dan mag een goede make-up en hairstyling niet ontbreken! Op basis van jouw wensen bekijken we samen welke kleding je wilt dragen. Ik adviseer je over een bijpassende make-up en kapsel.Je kunt kiezen tussen een dagmake-up en avondmake-up. De dagmake-up is zachter en haalt subtiel de mooiste elementen in het gezicht naar voren. De avondmake-up is wat zwaarder aangezet;  intensere kleuren oogschaduw, blush en lipstick.

Bruidsmake-up

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk schitterend uitzien. Daarom werk ik eerst met een proef-make-up en een proefkapsel, zodat je zeker weet dat jij de juiste look krijgt. Al nagedacht over je bruidsvisagie?

Fotoshoot

Editorial, high-end fashion, commercieel, particulier? Voor verschillende fotoshoots kun je mij boeken als visagist, hairstylist of in combinatie als   hair- & make-up artist.

Zakelijke visagie

Ook voor zakelijke visagie kun je mij inhuren. Ik werk samen met fotografe Maria Bax te Leende.  Samen zorgen we ervoor dat die eerste indruk verpletterend zal zijn. 

Mijn studio ligt in het Noord-Brabantse Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, maar ik werk uiteraard ook op locatie. Plan direct een afspraak of klik hier voor de verschillende visagie tarieven.

Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van samenwerkingen met Sarah's Colors.