Uw winkelwagen is leeg

Klanten


Joyce Manders, Bruid

"Afgelopen zaterdag heeft Sarah mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft. Wat voelde ik me mooi en sexy! Ook heeft ze mijn moeder, zus, bruidsmeisjes en ceremoniemeesters voorzien van een make-upje, wat waren ze allemaal mooi! Sarah dankjewel dat je onze dag onvergetelijk hebt gemaakt."


Heike Saris, persoonlijk make-up advies

"Sarah is enthousiast, professioneel en warm van aard. Stap voor stap begeleidt ze je naar dat wat je wil weten. Ik kan iedereen een workshop van Sarah aanbevelen!"


Hanneke Lepelaars-Keeris, bruid

"Sarah heeft mijn make-up en haar gedaan voor mijn bruiloft van 24 mei 2017. Ook de kapsels van mijn drie dochters heeft ze verzorgd. Sarah is professioneel, erg aardig, kundig, heeft humor en is zeer professioneel! Alle vertrouwen in haar! Ze stelde mij en mijn dochters erg op ons gemak. Ze denkt goed mee. Een aanrader voor iedereen die er op zijn of haar mooist wil uitzien."


Marjolein van Engelen, make-up advies

"Zeer professioneel advies in een leuke studio. Je leert niet alleen welke kleur en techniek bij jou passen, maar ook waarom het zo is zodat je er echt iets mee kan in de praktijk. Bedankt Sarah!"


Marianne Luijtelaar, grime carnaval

"Vorig jaar de sprong gewaagd met onze "fallen angel" look. We waren zo tevreden dat we meteen een nieuwe afspraak hebben gemaakt.
Sarah ook dit jaar heb je weer een geweldig resultaat afgeleverd. Drie meiden met alle drie een eigen visie van wat ze willen en jij ging daar geweldig mee om. De veranderingen van plannen waren allemaal geen probleem en je enthousiasme om mee te denken is geweldig. Eindresultaat: Iedereen tevreden en meteen geregeld dat we volgend jaar terug komen! "


Gaby Neervens, Glitter&Glam Masterclass

"Gisteren de glitter & glamour workshop gehad! Echt super en een aanrader! Sarah legt goed uit en je leert er ontzettend veel van! Een super goede verzorgde workshop, met fijne producten,een hapje en een drankje.
Kortom een hele gezellige leerzame workshop"


Trudie Kissen, visagie workshop

"Ik heb dinsdag 3 Januari 2017 een workshop visagie gehad samen met mijn twee dochters en schoonzus. Het was echt kei leuk en erg leerzaam. Sarah legt alles heel rustig uit, laat het jezelf doen en lukt het echt niet dat snelt ze je te hulp. Het was zo leuk om te doen. Wist eigenlijk niet dat het zo makkelijk was allemaal. Weet nu ook precies de goede kleuren die je kunt gebruiken met make -up en foundation. Sarah je bent een kanjer, we komen zeker nog een keer terug om de smokey eyes te leren."


Annemarie Baudoin-van Barschot, zakelijk portret

"Voorafgaand aan een fotoshoot de visagie laten doen door Sarah. De fotoshoot vond ik heel spannend, maar door de mooie visagie voelde ik me meteen een stuk zekerder! Sarah gebruikte de kleuren die ik in het dagelijkse leven ook gebruik, dus het resultaat stond heel dicht bij mezelf. Ik vind Sarah een echte make-up artist en ben erg blij met het uiteindelijke resultaat van de fotoshoot! Dank je wel Sarah voor deze positieve ervaring!"


Patty Sondagh, workshop visagie

"Nogmaals dankjewel voor de super leuke middag! We hebben veel nieuwe dingen geleerd en Golden Rose beviel ons zo goed dat we meteen een aantal producten gekocht hebben (en die bevallen ook nog steeds!). Echt een aanrader voor een moeder-dochter(s) uitje!"


Woutrie Verduijn, zakelijk portret

"Dankzij Sarah ben ik vol enthousiasme en zelfvertrouwen een zakelijke fotoshoot ingestapt! De reacties waren overweldigend! Dat had ik niet voor elkaar gekregen. Dank Sarah!"


Maartje Staals, workshop visagie

"Leerzame en gezellige workshop gehad bij Sarah, helemaal afgestemd op de behoeftes in ons groepje.. Sarah nam de tijd om per persoon een advies te geven over oa kleur en make-upgebruik. Nu thuis daar verder mee aan de slag!"


TIlly&Joelle van Werde, gala make-up

"Zeer tevreden gala make up en haren gedaan van mijn dochter, leuke workshop gedaan samen bij Sarah. Ik vindt je top!"

"Ze heeft m'n make up gedaan tijdens gala en dat is me super bevallen. Ik vond het echt super gaaf en mooi er uit zien."


Rob van Sintruijen, special effects make-up halloween

"Voor onze carnavals-act "The Walking Dead" waren we op zoek naar een grimeur. Na wat speurwerk kwamen we uit bij Sarah. het mail-contact verliep prettig en het vertrouwen groeide met de dag dat zij de uitgelezen persoon zou zijn om dit voor ons te verzorgen. Het was een uurtje rijden voor haar, maar op de afgesproken tijd arriveerde ze bij ons thuis. 7 vrienden moesten omgeturnd worden tot "Zombies". Geen eenheidsworsten, maar allemaal verschillende typetjes had ze vooraf al helemaal bedacht. Geen half werk. Na bijna 6 uur mocht het eindresultaat er wezen! Ze is uiterst perfectionistisch en denkt aan elk detail. Dat we s avonds een 1e prijs pakte met onze act zegt ook genoeg denk ik. Nogmaals bedankt en succes verder."  


Sandra Martens, visagie workshop

"In een ongedwongen, gezellige sfeer een leuke avond gehad in de studio bij Sarah. Ze weet ontzettend veel van make-up en leert je in korte tijd allerlei kneepjes hoe je jezelf er op je best uit kunt laten zien. Al met al een gezellige avond samen met mijn vriendin en wij vonden het gewoon jammer dat we niet gingen stappen daarna, zo mooi als we waren geworden :-)"


Maddy Gommers, visagie workshop

"Een zeer leuke en leerzame workshop. Het enthousiasme waarmee Sarah de workshop geeft werkt aanstekelijk en maakt dat er een ongedwongen en gezellig sfeer is. Veel geleerd en bruikbare tips gehad. Kortom een hele geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar!!"


Bianca Lammers, make-over

"In mei ben ik benaderd door "de Uitstaling" ivm een metamorfose die mij is aangeboden. Wat een leuke dag heb ik gehad! Eerst in de watten gelegd door de kapster en daarna naar Sarah voor een make-up metamorfose. Wat was dit een leuke ervaring, eens te worden opgemaakt door een echte visagiste. Ik wilde graag een make up die niet te zwaar was en mij niet onherkenbaar veranderde. Hiernaar heeft Sarah goed geluisterd, mij daarna opgemaakt en tevens voorzien van leuke en goede tips. Kortom, een geweldige dag, mede namens Sarah! Dank je wel!"


Elsbeth Martens-Venema, Bruidsmake-up en Bruidskapsel

"Ik kende Sarah nog van vroeger van de vriendengroep uit Eindhoven en ik had al eens opgevangen dat ze het roer had omgegooid van dokters assistente naar zelfstandig visagie artiest. Ik heb dan ook niet lang nagedacht om haar te benaderen voor mijn bruiloft. Zij was gelukkig ook meteen enthousiast.

We probeerden onze bruiloft zo veel mogelijk in te vullen met mensen uit informele kring om het relaxed te houden en daar paste Sarah perfect bij. Het is namelijk prettig om met mensen te werken die je al kennen. Het was erg fijn om een proefdag te hebben. Sarah heeft op die dag uitgebreid de tijd genomen om alle mogelijkheden door te spreken en uit te proberen. Ik had goed voor ogen wat ik wilde; een vrij naturel en bohemian look.

Sarah heeft dit perfect ingevuld en aan het einde van de proefdag waren we er dan ook uit wat het zou moeten gaan worden. Op de dag zelf pakte alles uiteindelijk nog beter uit door de verdere puntjes op de i waar we in de tussentijd en op de dag zelf over hebben nagedacht. Super tevreden dus met het resultaat en daarbij ging alles heerlijk ontspannen en gezellig, bedankt Sarah!"


Angeline Driessen, visagie workshop

"Ik vond het een prettige workshop, want ze heeft heel veel geduld. Als je het niet direct in de vingers hebt, legt ze het duidelijk uit. Met een hapje en drankje worden in stappen de make-up richtlijnen en trucjes duidelijk.
Het leuke is dat je zelf de make-up look kan kiezen die je graag wilt leren. Sarah heeft veel geduld en is enthousiast, ook over haar producten. Via social media kan je haar volgen en via een persoonlijke e-mail krijg je de nieuwtjes en tips te weten.
Ik raad het aan om een workshop bij Sarah's Colors te volgen want ik ben zeer tevreden over de workshop en de prettige hulp."


Natasja Hermans, visagie workshop

"Samen met mijn zus heb ik de visagie workshop gehad bij Sarah's Colors. Binnen een huiselijke en gezellige sfeer heb ik geleerd hoe je een mooie basis make-up aanbrengt waarbij Sarah rekening houdt met je eigen wensen en interesses en vragen.

Tijdens de workshop krijg je tips en tricks die je de volgende dag meteen kunt toepassen in je eigen make-up routine. Nu heb ik ook de vaardigheid om voor een feestje net wat meer uit te pakken met mijn make-up.

Na afloop van de workshop heb ik, geheel vrijblijvend en tegen een leuke prijs, een aantal producten besteld. De prijs-kwaliteit verhouding hiervan is top!. Uit enthousiasme ook meteen de workshop aangeraden aan een aantal vriendinnen, dat zegt genoeg lijkt me! De visagie workshop is een echte aanrader en een leuke uitje! "


Gisell Wilson, zakelijk portret

"Vorige maand heb ik voor een zakelijke fotoshoot mijn visagie en hairstyling bij Sarah laten doen.Voor mij als getinte vrouw is het altijd spannend om door een ander opgemaakt te worden. Het is altijd de vraag hoe goed de visagiste op de hoogte is van basisteints en het haar van gekleurde mensen. 

Ik stond versteld van Sarah's ervaring en kunde op dat gebied.Zo rustig en kalm als ze is gaf me me niet alleen de juiste make-up voor een zakelijke headshot, maar tevens ook tips & tricks om thuis mee aan de slag te gaan. Wat bleek, ik gebruikte al heel lang de verkeerde foundation. Hup in de prullenbak ermee!

En last but not least, met de juiste styling van Sarah won mijn fotografe ook nog eens the headshot of the week.Picture perfect! Thanks Sarah en tot gauw bij een workshop!''


Daphne & Lindsay, workshop visagie

"Wij hebben met z'n tweeën een superleuke make-up workshop gevolgd bij Sarah's Colors. Wij hebben op een zeer toegankelijke manier veel tips and tricks geleerd van Sarah! Het verschil tussen onze voor en na foto is enorm maar toch zijn we dicht bij onszelf kunnen blijven. De producten die we gebruikten zijn fijn en betaalbaar; wij vinden Sarah's Colors een aanrader!"


Kiara van der Meer, gala make-up&hairstyling

"Sarah heeft mijn make-up en hairstyling gedaan voor mijn eindgala. Eenpaar weken van te voren was ik al langs geweest voor proef, waardoor ze op de dag zelf precies wist wat ze moest doen. Sarah heeft goed naar me geluisterd en heeft mijn make-up en haren precies zo gedaan als ik wilde. Ik heb er heel veel complimenten over gehad!"


Simone Görtzen-Cordes, workshop visagie

"Onlangs heb ik bij Sarah een make-up workshop gevolgd. Ik heb geleerd hoe ik bij mezelf een mooie basis make-up kan aanbrengen. Dankzij haar duidelijke uitleg, weet ik nu hoe ik mezelf kan opmaken. Ik ben erg blij met de tips die ze mij heeft gegeven en ze heeft me heel goed geadviseerd over kleuren. Ook heb ik veel plezier van de producten, die ik bij haar heb gekocht."


Janina Jansen, Bruidsmake-up

"7 juni 2014 was het eindelijk zo ver, onze trouwdag. Ik keek er ontzettend naar uit om eindelijk een keer helemaal opgemaakt te worden. Tijdens de afspraak voor het proef make-up, heb ik Sarah al laten weten dat ik gewoon wil shinen, maar mezelf wel moet kunnen herkennen. Sarah heeft het perfect omgezet. Ik was nog mezelf, maar net iets meer dan normaal. Het was echt schitterend en speciaal. En iedereen was onder de indruk van Sarah’s make-up.

Tijdens de proef make-up heeft Sarah laten zien dat ze een echte professioneel is en ook onder lastige omstandigheden (zoontje van 13 maanden, die rond en tussen haar benen liep) een perfect resultaat op kan leveren. De sfeer was altijd heel prettig en ontspannen en zo was het voor mij mogelijk om nog meer van mijn trouwdag te kunnen genieten. Dank je wel Sarah!!!"


 

Nicolien Tournooij, Bruidsmake-up en Bruidskapsel 

"Een lastige bruid, zo kan ik mezelf wel omschrijven. Sceptisch tegenover een proffessionele make-up. Het is wel mooi, maar je ziet jezelf niet meer, was mijn mening.Het is fijn als iemand het voor je doet, want zelf priegelen op het moment supreme, dat zag ik toch ook niet zitten, stel dat het niet mooi lukt die dag.

Dus toch contact opgenomen met Sarah en gelijk aangegeven dat ik mezelf nog wel door mijn make- up wilde kunnen zien blozen.Haar adviezen waren heel waardevol, een beetje glitter boven mijn ogen? Nee! dacht ik in eerste instantie. Toch maar proberen en die subtiele sprankel maakte het geheel compleet! Mijn man was misschien wel het meest sceptisch van tevoren, maar hij vond het echt heel erg mooi.

Conclusie: Sarah luistert echt en kan het dan ook toepassen. Kan omgaan met een beetje eigenwijsheid maar weet je ook te overtuigen met haar professionaliteit en originaliteit wat het dan echt af maakt."


Ellen Stas, workshop visagie

"Vorig jaar heb een workshop make-up bij Sarah gevolgd met een aantal collega's. Buiten dat het ontzettend gezellig was heb ik ook veel geleerd. Niet allemaal te ingewikkeld, alles ook goed toe te passen in het 'dagelijks leven'. Sarah is communicatief erg sterk en legt alles op een fijne manier uit. Ze is een fijne meid om mee om te gaan. Bovendien is de make-up die ze gebruikt goed betaalbaar. Ook prettig :)

Omdat de workshop zo goed was bevallen heb ik Sarah gevraagd toen mijn ouders 50-jaar getrouwd waren voor een feest make-up voor mijn moeder. Dat was zeer geslaagd. Eerst heeft ze een proef make-up gedaan, zodat ze met mijn moeder kennis kon maken en kon kijken wat bij haar past. Op de grote dag zag mijn moeder erg geweldig mooi uit! Was echt een leuk cadeau. Een aanrader!"


Susan van Zelst, Bruidsmake-up en Bruidskapsel

"Sarah was eigenlijk de eerste persoon die ik op mijn bruiloftsdag zag. Door het proef-kapsel en de proef-make-up wisten we wat we gingen doen en kon Sarah meteen aan de slag. Ondanks dat er later veel mensen in en uit de kamer liepen, werkte Sarah rustig door aan mijn make-up en kapsel. Ik had vooraf nog wat twijfels over de zwaarte van de oogschaduw met haar gedeeld, hier heeft ze erg goed naar geluisterd, want die dag was het perfect. Sarah denkt goed met je mee en dat is fijn, vooral als je niet gewend bent veel make-up te dragen en nog wat zoekende bent in wat je precies wilt. Ik wilde graag dat het er natuurlijk uit zou zien en dat is gelukt.

Daarnaast is Sarah enthousiast met haar vak bezig en ook gewoon een gezellige meid, waardoor ik ook veel plezier met haar heb gehad in de voorbereiding en op de ochtend zelf. Het was fijn te voelen dat iemand je met aandacht mooi maakt voor je grote dag. Dat helpt om te kunnen stralen!"


 

Collega's


Maria Bax, fotografe

"Sarah is een heel professionele visagiste, die precies weet wat ik en mijn klanten mooi vinden. Het is erg fijn dat ik altijd op Sarah kan vertrouwen voor een fantastisch resultaat.Hierdoor voelen mijn klanten zich ook gelukkig en dat straalt er dan ook af op mijn zakelijke foto’s.Bedankt Sarah en we zullen nog een lange tijd gaan samenwerken wat mij betreft."


Elza van der Saag, fotografe

"Ik zocht een visagist om op vaste basis mee samen te werken en daar was Sarah! Ze kwam binnen en ik had er meteen een goed gevoel bij. Heel professioneel, een goed portfolio en veel kennis over haar vak. 

Tijdens de shoots liet ze zien dat ik de juiste keuze had gemaakt. De modellen zien er altijd prachtig uit.  Maar na de make-up en haarstyling is haar taak nog niet klaar! Ze kijkt ook altijd mee tijdens het fotograferen, wat ik super fijn vind. Zij ziet dingen die ik niet zie en zo zijn we een kei goed team.

Buiten dat is ze ook nog eens een super aardige, gezellige meid! We vullen elkaar goed aan en ze is een belangrijke toevoeging aan het eindresultaat."


Martina van Hoorn, Model

"Sarah is erg vriendelijk, open en beleefd. Ik heb als model zijnde meerdere keren met visagistes gewerkt, maar voelde mij bij Sarah erg op mijn gemak. De sfeer tijdens de shoot was gezellig en er viel geen enkel moment een onprettige stilte. Ook vertelde Sarah vooraf wat ze ging doen en met welke kleuren ze ging werken. Ik was dan ook zelf erg blij met het resultaat van de visagie. Al met al een erg leuke shoot met een super mooi resultaat! Bedankt!"


Remco Nagtzaam, fotograaf

"In het verleden heb ik regelmatig met verschillende visagistes samengewerkt, maar eigenlijk nooit meerdere keren met dezelfde visagiste. Als fotograaf is het prettig om Sarah aan je zijde te hebben, zowel met haar vaardigheden met penselen als in het creatieve proces. Ze ziet de waarde van voorbereiding en nabewerking goed in.

Perfectionistisch is denk ik een goed woord om haar stijl te omschrijven, waardoor we elkaar altijd blijven pushen naar een beter beeld. Zowel in pre-productie als tijdens de shoot en tijdens de post-productie. Kortom, een goede partner om mee te sparren en te creëren."


Robin de Ranter, model

"Onlangs werkte ik samen met Sarah. Ik stond model voor haar wel heel bloederige scène a la SinCity. Ik vond het concept zo interessant dat ik er dan ook volledig voor gegaan ben. Eerst dacht ik is dit wel een meerwaarde aan mijn portfolio... Maar toen we eenmaal bezig waren zat de spanning er helemaal in, ze werkt zo professioneel en correct, dat ik zonder aarzelen nog met haar zou willen samenwerken. Ik ben zeer trots op wat ze heeft laten zien en wat we samen verwezenlijkt hebben! Het gaat je goed Sarah. Ik wens je het beste en laat iedereen maar zien dat je super bent in wat je doet!"


Paul van der Linde, fotograaf

"Het is erg prettig met Sarah te werken. Ze denkt mee met de shoot zonder zich op te dringen als de fotograaf bezig is. Naast de zorgvuldige visagie heeft ze ook kijk op styling en setting. Wat bovendien prettig is, is dat zij in staat is te improviseren. Voor fotografen als ik is dat fijn werken."


Inge van Dooren, model

"Sarah is een super leuke en gezellige meid waar je veel lol mee kunt hebben tijdens de shoot. Daarnaast is zij ook nog heel erg goed in haar vak en zorgt ze ervoor dat je je erg op je gemak voelt.
Kortom een super samenwerking met een geweldig resultaat!"


Dirk van Vegchel, fotograaf

"Bij onze eerste samenwerking had Sarah een knap model omgetoverd tot een gruwelijke zombie.Ze heeft hiermee gelijk laten zien dat ze een goed oog voor detail heeft en kijkt naar het totaalplaatje. Zowel de creativiteit als het bloed spatte er van af!

Ik ken weinig mensen die zó overstromen met ideeën. Sarah zorgt met een mix van gezelligheid en professionaliteit voor een fijne sfeer.Ik zou in de toekomst graag vaker projecten met haar willen realiseren!"


Caresse Blom, model

 "In oktober 2013 een hele leuke shoot gehad met Sarah als make-up artist en hairstylist. Naast dat Sarah een hele fijne dame is om mee samen te werken, was er een gezellige, open sfeer en levert zij ook erg goed werk af. Ze is precies in wat ze doet en gaat ook voor het beste, met minder neemt ze geen genoegen. Ik ben erg blij met het resultaat en zou graag nog eens met haar samenwerken!"