Uw winkelwagen is leeg

Visagie Workshop

Tijdens een Make-Up Workshop (vanaf 18 jaar) van enkele uren laat ik je kennis maken met de verschillende visagie producten en een stukje kleurenleer. Ik laat zien hoe je een natuurlijke dagmake-up aanbrengt, hoe je oneffenheden camoufleert en juist je sterkte punten accentueert. Veel vrouwen gebruiken al jaren dezelfde make-up op dezelfde manier. Mijn uitdaging is om deze routine te doorbreken en een andere manier van opmaken te laten zien. Je zult versteld staan van de mogelijkheden! De visagie workshop is natuurlijk altijd af te stemmen op jouw persoonlijke wensen. 

Individuele workshop visagie

Tijdens deze workshop visagie neem ik uitgebreid de tijd om een persoonlijk make-up advies te geven en te zorgen dat je met de juiste technieken een natuurlijke make-up kan aanbrengen. Een mooie make-up zal zorgen voor meer zelfvertrouwen en uitstraling. Duur: +/- 1,5-2 uur

Duo workshop visagie

Gezellig een middag samen met je moeder, vriendin, zus of collega een   make-up workshop volgen in de make-up studio te Sterksel. Deze interactieve workshop visagie heeft dezelfde inhoud als de individuele make-up workshop. Jullie zullen stralen als nooit tevoren! Duur: +/- 2,5 uur

Groepsworkshop visagie

In groepsverband (3-8 personen) met een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een groep vriendinnen gaan we tijdens deze make-up workshop gezellig aan de slag met allerlei soorten make-up. Duur: +/- 3-3,5 uur

De maximale grootte van een groep voor een make-up workshop is 8 personen. Zo krijgt iedereen voldoende persoonlijke aandacht en adviezen.

Aansluiten bij een groepsworkshop?

Het kan natuurlijk voorkomen dat je graag een workshop wilt volgen maar niet de prijs van een privé workshop kunt/wilt betalen. Geen nood, want af en toe organiseer ik een dag dat iedereen zich kan inschrijven voor een basis workshop. De kosten hiervoor bedragen €35 pp. Min. 4 - max. 6 pers.

De eerstvolgende datum is 19 januari 2018 om 19:00uur. Opgeven? Klik hier

Wat komt er zoal aan bod

~Kennismaking & Materialen/penselen kennis
~Kleurenkennis en uitleg van verschillende huidtinten
~Verzorgen van de huid
~ Primer aanbrengen
~Camoufleren van oneffenheden, wat zijn de opties?
~Foundation aanbrengen zonder 'plamuur' effect
~Crème producten fixeren en matteren d.m.v. poeder
~Blush aanbrengen
~Wenkbrauwen bijwerken met poeder
~Juiste kleurkeuze van oogschaduw
~Aanbrengen en blenden van oogschaduw
~Mascara tips
~Alles omtrent lippen
~Highlighten van het gezicht
~Fixeren van make-up

 

Ook een fotoshoot?

Het resultaat van de make-up workshop vast laten leggen door een professionele fotograaf maakt de dag natuurlijk helemaal compleet! Wij werken samen met Maria Bax. Er wordt een kleine studio opgebouwd zodat er aansluitend een serie mooie foto's gemaakt kan worden. Voor een vrijblijvende offerte neem contact met ons op.

Visagie merk Golden Rose Cosmetics

Ik werk overwegend met producten van het visagie merk Golden Rose Cosmetics. Deze producten zijn bijzonder goed gepigmenteerd en gemaakt om zo lang mogelijk mee te gaan. De producten zijn hypoallergeen, parabenen vrij en niet op dieren getest.  Vrijwel alle producten die tijdens de workshop worden gebruikt, zowel penselen, make-up en reiniging kunnen bij mij gekocht/besteld worden. Bekijk hier de webshop.

Een dagje uit of gewoon lekker thuis

Mijn studio ligt in het Noord-Brabantse Sterksel, tussen Eindhoven en Weert. Deze is geschikt voor elke groepsgrootte (max 8 pers.). Uiteraard werk ik ook op locatie, bij je thuis of op het werk.

Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van Sarah's Colors klanten.         Of plan direct een afspraak.

Klik hier voor de verschillende visagie workshop tarieven.