Uw winkelwagen is leeg

Hairstyling

Tijdens een speciale gelegenheid mag een goede hairstyling niet ontbreken! Op basis van jouw wensen bekijken we samen wat mooi zou staan. Föhnen, stylen,  krullen, opsteken of vlechten. Of je nu kort of lang haar hebt, we zorgen voor een adembenemend kapsel wat de hele dag goed blijft zitten. Ook adviseer ik je over bijpassende make-up zodat je look helemaal af is.

Bruidskapsel

Van te voren bekijken we samen tijdens een proefsessie, bij jou thuis of in mijn studio in Leende, wat jouw wensen zijn en wat het beste bij jou past. We proberen verschillende kapsels uit en zorgen dat je met een trevreden gevoel naar huis gaat. Op de dag zelf kom ik naar je toe om het bruidskapsel en de bruidsmake-up bij je toe te passen zoals we tijdens de proef sessie hebben besproken. Al nagedacht over je bruidsvisagie?

Bekijk hier enkele voorbeelden en lees referenties van anderen bruiden.

Bruidsmeisjes en dag gasten

Ook bruidsmeisjes, familieleden en vriendinnen kunnen bij mij terecht voor hairstyling, zodat ze er op hun allermooist uit zien op jouw bijzondere dag. 

Zakelijk

Ook voor een zakelijk portret is de juiste hairstyling belangrijk. Hierin wil ik je graag adviseren en samen met de juiste visagie wordt die eerste indruk verpletterend!

Kijk ook bij referenties voor ervaringen van andere klanten bij Sarah's Colors of plan direct een afspraak. Klik hier voor de verschillende hairstyling tarieven.

Mijn studio ligt in het Noord-Brabantse Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, maar ik werk uiteraard ook op locatie.