Uw winkelwagen is leeg

Grime

Met grime worden speciale personages gecreëerd voor bijvoorbeeld films, commercials of theater. Dit zorgt ervoor dat de rol die het personage speelt beter naar voren komt. Geloofwaardiger en overtuigender. Er worden zelfs Oscars voor uitgereikt!

Special Make-Up Artist

Ook special effects kun je aan Sarah toevertrouwen. Door de jaren heen heeft ze  zich ontwikkeld als special make-up artist. Iemand verouderen of een baard geven. Bloederige wonden, kneuzingen, blaren of littekens creëren. Ook maakt ze zelf wonden van siliconen. Ze blijf op de hoogte van de nieuwste producten en volgt regelmatig cursussen om de technieken te blijven vernieuwen en te optimaliseren.

Halloween - Carnaval -  Comic Con - Themafeest

Wordt veranderd in een ander karakter zoals: Zombie, Duivel, Heks, Engel, Trol, Elf, Skelet, Clown, Edward Scissorhands, Freddy Kruger, IT, Monster, Demoon, Vampier, Weerwolf, Alien, Zwerver of een figuur uit een bepaalde film of serie zoals Twilight of American Horror Story.

Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk met producten zoals wax, siliconen, bloed en special effects make-up.

Grimeur gezocht?

Je kunt ons inhuren voor fotoshoots, commercials, films, theatervoorstellingen, vrijgezellenfeesten en themafeesten, zoals halloween, comic con en carnaval. Als grimeur én als special make-up artist. 

Tot slot

Kijk ook even bij referenties voor ervaringen van andere klanten en collega's of bekijk direct enkele voorbeelden.

Grime, schminken en special effects make-up zijn maatwerk. Voor een vrijblijvende passende offerte neem contact met ons op. Heb je een speciale wens laat dit dan ruim van te voren weten zodat er tijd is om dit te realiseren. 

Mijn studio ligt in het Noord-Brabantse Sterksel, tussen Eindhoven en Weert, maar ik werk uiteraard ook op locatie. Plan direct een afspraak.

Grime